Αρχική Σελίδα »

Σταθμός Glassdrive Κατερίνης

Η εταιρεία μας είναι ο σταθμός της GLASSDRIVE στο νομό Πιερίας, το μεγαλύτερο πανελλαδικό δίκτυο επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων παντός τύπου οχημάτων.

 

 

Το δίκτυο της GLASSDRIVE αποτελείται από 36 σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και 80 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

 

 

Η GLASSDRIVE, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιρειών Saint-Gobain, ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με την πλειονότητα των ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.

 

 

Η εταιρεία μας ως σταθμός GLASSDRIVE αναλαμβάνει:

  • Την επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων τους χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες
  • Την άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών από την αναγγελία της ζημιάς
  • Την πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων
  • Την εγγύηση της εργασίας «εφ' όρου ζωής»

 

 

Για την αντικατάσταση του κρυστάλλου σας ή την επισκευή του, απαραίτητα έγγραφα είναι:

  1. Ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε ισχύ
  2. Άδεια κυκλοφορίας οχήματος
  3. Δίπλωμα οδήγησης
  4. Ταυτότητα κατόχου ή διαβατήριο. Σε περίπτωση περισσότερων  ιδιοκτητών απαιτούνται ταυτότητες απ’ όλους τους κατόχους. (*)

 

* Σε περίπτωση που το όχημα είναι εταιρικό απαιτείται η σελίδα του καταστατικού της εταιρείας όπου αναγράφεται ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας καθώς και η ταυτότητά του.

 

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλεφωνα 2351077825 και 2351077745 ή μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

­

 
Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε 2351077825

Για μηνύματα και κλήσεις μέσω της εφαρμογής Viber

Ειδικές τιμές για πελάτες χονδρικής

Armolan

Rigum

Rezaw-Plast

Heyner Germany

alca GermanySaint Gobain

GlassDrive

Ανάπτυξη - Σχεδίαση: ICS Computer