Προστατευτικό οθόνης Invisible Titanium (1τμχ)
 • Προστατευτικό οθόνης Invisible Titanium (1τμχ)
 • Προστατευτικό οθόνης Invisible Titanium (1τμχ)
 • Προστατευτικό οθόνης Invisible Titanium (1τμχ)
 • Προστατευτικό οθόνης Invisible Titanium (1τμχ)
 • Προστατευτικό οθόνης Invisible Titanium (1τμχ)

Υγρό προστατευτικό οθόνης Invisible Titanium

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: WOW FIX IT
ΚΩΔΙΚΟΣ: 001-22334

TIMH: 25.00€
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
(0 αξιολογήσεις χρηστών)
 
pdf

Το υγρό προστατευτικό οθόνης Invisible Titanium Liquid Screen Protector βελτιώνει την ανθεκτικότητα της οθόνης του κινητού εώς 60%, μειώνει την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία κατά 92,7% και  βελτιώνει την ευαισθησία της επιφάνειας αφής. Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε γυάλινη επιφάνεια όπως οθόνη κινητού, tablet, GPS, smartwatch κ.α.

 

 • Απλή εφαρμογή
 • Αδιάβροχη
 • Χωρίς φυσαλίδες
 • Βελτιώνει τη φωτεινότητα της οθόνης
 • Εξαιρετικά ισχυρή αντοχή στις γρατζουνιές
 • Καλύτερες ιδιότητες από προστατευτική μεμβράνη
 • Αντιβακτηριακή
 • Οργανικά απολύτως ασφαλή στη χρήσηΑδιάβροχη απόδοση
Το προστατευτικό στρώμα Wowfixit κάνει την οθόνη σας τέλεια λεία, η οποία θα έχει υδατοαπωθητικό αποτέλεσμα. Έτσι τα βακτήρια και η βρωμιά δεν θα μπορούν να προσκολληθούν στην οθόνη της συσκευής σας.

Εφαρμογή χωρίς φυσαλίδες
Η εγκατάσταση του Wowfixit αποτελείται από 3 απλά βήματα που είναι πολύ απλά. Επιπλέον, το προστατευτικό οθόνης Wowfixit είναι αόρατο και δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για φυσαλίδες ή οποιαδήποτε βρωμιά που έχει κολλήσει πάνω στην οθόνη.

9H Σκληρότητα
Χρησιμοποιώντας το Wowfixit, η σκληρότητα της οθόνης της συσκευής σας μπορεί να χαρακτηριστεί ως 9H, η οποία είναι πιστοποιημένη από την Tüv. Αυτό σημαίνει ότι τα κλειδιά και άλλα μεταλλικά αντικείμενα δεν θα είναι σε θέση να γρατσουνίσουν το τηλέφωνό σας στην τσέπη σας.

Ευκρίνεια & φωτεινότητα οθόνης
Το προστατευτικό στρώμα Wowfixit διαθέτει επίσης οπτικές ιδιότητες για οθόνες και φακούς κάμερας. Η φωτεινότητα της επιφάνειας με την Wowfixit είναι πολύ καλύτερη από την αρχική, έτσι οι εικόνες φαίνονται πιο έντονες και πιο ευκρινείς.

 

Επιφάνεια εφαρμογής: 1 smartphone

Διάρκεια: 1 έτος

Φυλάσσεται στους 0 ° C έως 25 ° C.

Πιστοποιητικό ποιότητας TÜV.

 

Οδηγίες τοποθέτησης

ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ
Καθαρίστε καλά ολόκληρη τη γυάλινη επιφάνεια της οθόνης και τους φακούς της πίσω κάμερας (και το γυάλινο πίσω κάλυμμα) χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο πανί καθαρισμού με οινόπνευμα. Είναι σημαντικό να αφαιρέσετε όλη τη βρωμιά. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα πανί μικροϊνών για να στεγνώσετε την επιφάνεια και το φακό πριν συνεχίσετε με το δεύτερο βήμα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Τρίψτε την οθόνη της συσκευής σας οριζόντια και κάθετα με ένα πανί gel WOWFIXIT και αφήστε την να σταθεί για 60-90 δευτερόλεπτα. Βεβαιωθείτε ότι το gel καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια γυαλιού όπου θα γίνει η εφαρμογή. Κάντε το ίδιο με τους φακούς της πίσω κάμερας ή τη γυάλινη επένδυση.

ΓΥΑΛΙΣΜΑ
Μετά από 60-90 δευτερόλεπτα, σκουπίστε την οθόνη έντονα με ένα πανί μικροϊνών. Η γυάλινη επιφάνεια της συσκευής θα είναι αστραφτερή και κρυστάλλινη. Κάντε το ίδιο με τους φακούς της πίσω κάμερας ή το γυάλινο πίσω μέρος.

 

 

Βασικά Χαρακτηριστικά
Ογκομετρικό Βάρος 0.06 kg

Χαρακτηριστικά κατηγορίας:  Αυτοκίνητο - Μηχανή » Ηλεκτρικά » Εικόνα - Ήχος
Είδος Οθόνες

 
 
 
Ανάπτυξη - Σχεδίαση: ICS Computer
Υγρό προστατευτικό οθόνης Invisible Titanium Υγρό προστατευτικό οθόνης Invisible Titanium Υγρό προστατευτικό οθόνης Invisible Titanium Υγρό προστατευτικό οθόνης Invisible Titanium Υγρό προστατευτικό οθόνης Invisible Titanium