Αρχική Σελίδα »

Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

 

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας παραδώσει την παραγγελία σας στο σημείο που εσείς μας υποδείξετε:

 

ΕΛΤΑ Courier

Για όλη την Ελλάδα το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 3 ευρώ για τα πρώτα 3 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 1 ευρώ.

Σε περίπτωση αντικαταβολής εκτός από τα μεταφορικά, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2 ευρώ.

 

Γενική Ταχυδρομική

Για όλη την Ελλάδα το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 5,50 ευρώ για τα πρώτα 5 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 1,5 ευρώ.

Σε περίπτωση αντικαταβολής εκτός από τα μεταφορικά, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,5 ευρώ.

 

ACS Courier σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα (εκτός δυσπρόσιτες περιοχές)

Για όλη την ηπειρωτική Ελλάδα το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 5 ευρώ για το πρώτο 1 κιλό και για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 3 ευρώ.

Δεν υποστηρίζεται η πληρωμή με αντικαταβολή. Η πληρωμή πρέπει να γίνει είτε μέσω τραπέζης είτε με χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

 

ACS Courier σε όλη την νησιωτική Ελλάδα (εκτός δυσπρόσιτες περιοχές)

Για όλη την νησιωτική Ελλάδα το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 7,5 ευρώ για το πρώτο 1 κιλό και για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 3,5 ευρώ.

Δεν υποστηρίζεται η πληρωμή με αντικαταβολή. Η πληρωμή πρέπει να γίνει είτε μέσω τραπέζης είτε με χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

 

ACS Courier για δυσπρόσιτες περιοχές

Για δυσπρόσιτες περιοχές στην Ελλάδα (χωριά και οικισμοί εκτός πόλεων σε ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα) το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 11 ευρώ για το πρώτο 1 κιλό και για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 4,5 ευρώ.

Δεν υποστηρίζεται η πληρωμή με αντικαταβολή. Η πληρωμή πρέπει να γίνει είτε μέσω τραπέζης είτε με χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

 


 

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την ίδια ημέρα (για παραγγελίες που λαμβάνονται εργάσιμες ημέρες έως 12:00μμ) ή την επόμενη εργάσιμη μέρα (Δευτέρα-Παρασκευή) μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών Courier (Γενική Ταχυδρομική, ΕΛΤΑ Courier, ACS).

 

Τα δέματα συνήθως φτάνουν στον παραλήπτη σε μία εργάσιμη μέρα για Αθήνα, δύο εργάσιμες ημέρες για την υπόλοιπη Ελλάδα και σε κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις μικρών ή απομακρυσμένων νησιών / περιοχών 3 - 5 ημέρες.  (Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από την Κατερίνη και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες).

 

Παραδόσεις δεμάτων από την Courier γίνονται κάθε μέρα εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης Σαββάτου με έξτρα χρέωση κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το κατάστημα.

 

 

Μεταφορική Εταιρεία

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής προϊόντων με μεταφορικές εταιρείες σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται ανάλογα με το τόπο παράδοσης, το βάρος, των διαστάσεων και της συσκευασίας.

 

 

ΚΤΕΛ

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής προϊόντων με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Πιερίας Α.Ε. προς τους σταθμούς υπεραστικών ΚΤΕΛ όλης της Ελλάδος που διαθέτουν αποθήκη δεμάτων. Το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται ανάλογα με το τόπο παράδοσης, το βάρος, των διαστάσεων και της συσκευασίας.

 

 

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το φυσικό μας κατάστημα στην Κατερίνη, 19ης Μαΐου & Φλέμινγκ. Για δική σας εξυπηρέτηση, επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 2351077825 ενημερώνοντάς μας για τα προϊόντα για τα οποία ενδιαφέρεστε ώστε να βρίσκονται στο κατάστημά μας.

 


 

Αποστολές στην Κύπρο με Γενική Ταχυδρομική

Για όλη την Κύπρο το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 20 ευρώ για τα πρώτα 5 κιλά και για κάθε επιπλέον 5 κιλά υπάρχει χρέωση 20 ευρώ.

Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής.

 

Οι αποστολές πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και απαιτούν 1 εβδομάδα για την παράδοση.

 
Για μηνύματα και κλήσεις μέσω της εφαρμογής Viber

Ειδικές τιμές για πελάτες χονδρικής

Car Glass Center

Armolan

Rigum

Rezaw-Plast

Heyner Germany

alca GermanyΑμορτισέρ μπαγκάζ

Menabo Club

Ανάπτυξη - Σχεδίαση: ICS Computer