Τηλεφωνικές Παραγγελίες phone 2351077825
search
Logo
user ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ
Τηλεφωνικές Παραγγελίες phone 2351077825
home Αρχική Τρόποι Αποστολής

 

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας παραδώσει την παραγγελία σας στο σημείο που εσείς μας υποδείξετε:

 

ΕΛΤΑ Courier

Για όλη την Ελλάδα το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 3.50 ευρώ για τα πρώτα 3 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 1.00 ευρώ.

Σε περίπτωση αντικαταβολής εκτός από τα μεταφορικά, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2.50 ευρώ.

 

Γενική Ταχυδρομική

Για όλη την Ελλάδα το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 3.50 ευρώ για τα πρώτα 3 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 1.50 ευρώ.

Σε περίπτωση αντικαταβολής εκτός από τα μεταφορικά, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2.50 ευρώ.

 

Courier Center

Για όλη την Ελλάδα το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 3.50 ευρώ για τα πρώτα 3 κιλά, για κάθε επιπλέον κιλό μέχρι τα 6 κιλά υπάρχει χρέωση 0.50 ευρώ και για κάθε επιπλέον κιλό από τα 6.01 κιλά και πάνω υπάρχει χρέωση 1.00 ευρώ.

Σε περίπτωση αντικαταβολής εκτός από τα μεταφορικά, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2.00 ευρώ.

 

Speedex Center

Για όλη την Ελλάδα το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 3.50 ευρώ για τα πρώτα 3 κιλά, για κάθε επιπλέον κιλό μέχρι τα 5 κιλά υπάρχει χρέωση 0.70 ευρώ και για κάθε επιπλέον κιλό από τα 5.01 κιλά και πάνω υπάρχει χρέωση 1.00 ευρώ.

Σε περίπτωση αντικαταβολής εκτός από τα μεταφορικά, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2.50 ευρώ.

 

 

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την ίδια ημέρα (για προϊόντα άμεσα διαθέσιμα) εφόσον η παραγγελία έχει γίνει έως τις 12:00 μ. σε εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα - Παρασκευή). Εάν η παραγγελία ολοκληρωθεί μετά τις 12.00 μ. υπάρχει περίπτωση η παραγγελία να αποστελλεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

 

Τα δέματα συνήθως φτάνουν στον παραλήπτη σε μία εργάσιμη μέρα για Αθήνα, δύο εργάσιμες ημέρες για την υπόλοιπη Ελλάδα και σε κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις μικρών ή απομακρυσμένων νησιών / περιοχών 3 - 5 ημέρες.  (Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από την Κατερίνη και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες).

 

Παραδόσεις δεμάτων από την Courier γίνονται κάθε μέρα εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης Σαββάτου με έξτρα χρέωση κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το κατάστημα.

 

 

Μεταφορική Εταιρεία

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής προϊόντων με μεταφορικές εταιρείες σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται ανάλογα με το τόπο παράδοσης, το βάρος, των διαστάσεων και της συσκευασίας.

 

 

ΚΤΕΛ

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής προϊόντων με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Πιερίας Α.Ε. προς τους σταθμούς υπεραστικών ΚΤΕΛ όλης της Ελλάδος που διαθέτουν αποθήκη δεμάτων. Το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται ανάλογα με το τόπο παράδοσης, το βάρος, των διαστάσεων και της συσκευασίας.

 

 

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το κεντρικό μας κατάστημα στην Κατερίνη, 19ης Μαΐου & Φλέμινγκ ή από το υποκατάστημα, 1ο χλμ Κατερίνης - Ν. Κεραμιδίου, εφόσον έχετε ολοκληρώσει τηλεφωνική ή ηλεκτρονική παραγγελία και έχετε επιλέξει την τοποθεσία παραλαβής που επιθυμείτε.

 

Ημέρες & ωράριο λειτουργίας των σταθμών παραλαβής

Κεντρικό κατάστημα

Δευτέρα - Παρασκευή  8.30 - 17.00

Σάββατο  9.00 - 14.30

Υποκατάστημα

Δευτέρα - Παρασκευή  8.30 - 17.00

 

 

Αποστολές σε όλη την Κύπρο

Για όλη την Κύπρο το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 20.00 ευρώ για τα πρώτα 2 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 5.00 ευρώ.

Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά και απαιτούν 2 - 4 ημέρες για την παράδοση.