Σχάρα ποδηλάτων πορτ μπαγκάζ Menabo BIKI
 • Σχάρα ποδηλάτων πορτ μπαγκάζ Menabo BIKI
 • Σχάρα ποδηλάτων πορτ μπαγκάζ Menabo BIKI
 • Σχάρα ποδηλάτων πορτ μπαγκάζ Menabo BIKI
 • Σχάρα ποδηλάτων πορτ μπαγκάζ Menabo BIKI
 • Σχάρα ποδηλάτων πορτ μπαγκάζ Menabo BIKI
 • Σχάρα ποδηλάτων πορτ μπαγκάζ Menabo BIKI

Σχάρα ποδηλάτων πορτ μπαγκάζ Menabo BIKI

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Menabo
ΚΩΔΙΚΟΣ: 001-17550

TIMH: 36.80€
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
(0 αξιολογήσεις χρηστών)
 
pdf
pdf
pdf
Βάση ποδηλάτου πορτ μπαγκάζ BIKI από την MENABO ιδανική για τη μεταφορά 3 ποδηλάτων. 100% ιταλικής προέλευσης και κατασκευής, συμβατή εξίσου με FAT bike. Ιδανική για τοποθέτηση στα περισσότερα οχήματα Hatchback (HTB), Sedan, SW, 3θυρα, 4θυρα, 5θυρα και οχήματα που διαθέτουν μεταλλική αεροτομή οροφής.
 
Το πλαίσιό της είναι κατασκευασμένο από ατσάλι υψηλής ποιότητας, ρυθμιζόμενο με ροδέλες, εξοπλισμένο με εξαιρετικής αντοχής ιμάντες πρόσδεσης, οι οποίοι εισχωρούν στις εγκοπές μεταξύ αμαξώματος - πόρτας πορτ μπαγκάζ περιμετρικά και προσαρμόζονται κατάλληλα για τη καλύτερη πρόσφυση, τοποθέτηση και συγκράτησή της σε οποιοδήποτε όχημα. Στο πάνω μέρος έχει 2 ρυθμιζόμενους βραχίονες, στους οποίους το κάθε ποδήλατο στηρίζεται και δένεται με νάιλον ιμάντες  για να παραμένει σταθερό κατά τη μεταφορά. Είναι πλήρως αναδιπλούμενη για να παραμένει κλειστή και να μην εμποδίζει την ορατότητα του οδηγού κατά τη μετακίνηση, καθώς και για να αποθηκεύεται εύκολα χωρίς να πιάνει χώρο, όταν δεν είναι σε χρήση.
 
Όλα τα σημεία που έρχονται σε επαφή με το όχημα ή τον σκελετό των ποδηλάτων είναι ενισχυμένα με επένδυση/μαξιλαράκια στήριξης από μαλακό αντιολισθητικό λάστιχο και συνδέσεις με πλαστική επικάλυψη (καουτσούκ) για προστασία και αποφυγή από γρατζουνιές ή φθορές.
 
Συμβατή με σκελετούς ποδηλάτου, οι οποίοι έχουν διάμετρο min: 25 mm. / max: 60 m., διαστάσεις σκελετών (οβάλ, τετράγωνους, τριγωνικούς) min: 30 Χ 50 mm. / max: 50 Χ 75 mm., ενώ δεν υπάρχει περιορισμός που αφορά τη διάμετρο ή το πλάτος ελαστικού και το μήκος μεταξονίου.
 
Κατάλληλη βάση στήριξης για όλους τους τύπους συμβατικών ποδηλάτων, καθώς και με συμβατικά ή φαρδιά ελαστικά (FAT bike). Στη συσκευασία περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης για γρήγορη εφαρμογή και ειδικά εργαλεία συναρμολόγησης.
 
Τεχνικά χαρακτηριστικά
 • Σχεδιασμένο για: 3 ποδήλατα
 • Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο: 45 kg / 99,2 Lb.
 • Διαστάσεις και βάρος φορέα ποδηλάτου (ΜxΠxΥ): 675 Χ 485 Χ 630 mm 4kg
 • Μέγιστη ταχύτητα: 130 KMH / 80,7 MPH
 • Αντικλεπτικό σύστημα: όχι
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το αξεσουάρ έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και ελεγχθεί με προσοχή τηρώντας όλους τους ισχύοντες κανονισμούς ασφαλείας. Έγκριση TÜV SÜD, συμβατό με DIN 75302 και ISO/PAS 11154:2006
 
 • Το πλαίσιο πινακίδας με ενσωματωμένα φανάρια και πρίζα 7 πόλων 2760/MB.
 • Τη μπάρα μετατροπής σε τριγωνική μορφή για σκελετό ποδηλάτου 2060/MB.
 
Συσκευασία 1 τεμαχίου.
Βασικά Χαρακτηριστικά
Ογκομετρικό Βάρος 5.00 kg

Χαρακτηριστικά κατηγορίας:  Αυτοκίνητο - Μηχανή » Εξωτ. Εξοπλισμός » Μπάρες - Μπαγκαζιέρες » Αυτοκινήτου » Βάσεις
Τύπος Ποδηλάτου

 
 
 
Ανάπτυξη - Σχεδίαση: ICS Computer
Σχάρα ποδηλάτων πορτ μπαγκάζ Menabo BIKI Σχάρα ποδηλάτων πορτ μπαγκάζ Menabo BIKI Σχάρα ποδηλάτων πορτ μπαγκάζ Menabo BIKI Σχάρα ποδηλάτων πορτ μπαγκάζ Menabo BIKI Σχάρα ποδηλάτων πορτ μπαγκάζ Menabo BIKI Σχάρα ποδηλάτων πορτ μπαγκάζ Menabo BIKI