Καθαριστικό κινητήρα K2 AKRA 770ml
  • Καθαριστικό κινητήρα K2 AKRA 770ml

Καθαριστικό κινητήρα K2 AKRA 770ml

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: K2
ΚΩΔΙΚΟΣ: 001-07656

TIMH: 5.00€
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
(0 αξιολογήσεις χρηστών)
 

Εξαιρετικά αποτελεσματικό καθαριστικό για τον καθαρισμό και την απολίπανση κινητήρων, μοκετών και πολλών άλλων επιφανειών. Η ειδικά διαμορφωμένη σύνθεση του AKRA για το καθαρισμό κινητήρων περιλαμβάνει ένα φιλικό προς το περιβάλλον μείγμα δραστικών τασιενεργών και ενεργών νανομορίων. Καθαρίζει ακόμα και τις πιο βρώμικες επιφάνειες και διαλύει τα συσσωρευμένα λίπη και τις εναποθέσεις, κάνοντας τον κινητήρα σας σαν καινούριο. Ασφαλές για το χρώμα και τις φλάντζες από καουτσούκ. Προστατεύει τις μεταλλικές επιφάνειες απο τη διάβρωση. Δεν περιέχει διαλύτες ούτε επιβλαβή παράγωγα αργού πετρελαίου.

 

Σύμφωνα με μελέτες του Ινστιτούτου Βιομηχανικής Οργανικής Χημείας της Pszczyna, το 94% και άνω του AKRA βιοδιασπάται εντός 14 ημερών.

 

Συσκευασία 770ml.

 

Οδηγίες χρήσεως

Βεβαιωθείτε ότι ο κινητήρας έχει κρυώσει. Ψεκάστε τις λερωμένες επιφάνειες με AKRA, αποφεύγοντας την επαφή με ηλεκτρικά μέρη. Περιμένετε 30-45 δευτερόλεπτα. Ξεπλύνετε με νερό υπό πίεση. Αν χρειαστεί στεγνώστε με πανί. Σε περίπτωση έντονης βρωμιάς, επαναλάβετε την διαδικασία.

 
Βασικά Χαρακτηριστικά
Ογκομετρικό Βάρος 0.85 kg

Χαρακτηριστικά κατηγορίας:  Αυτοκίνητο - Μηχανή » Περιποίηση » Χημικά » Καθαριστικά
Τύπος καθαριστικών Μηχανής

 
 
 
Ανάπτυξη - Σχεδίαση: ICS Computer
Καθαριστικό κινητήρα K2 AKRA 770ml