Αυτοκόλλητο σήμα "N" νέων οδηγών εξωτερικής χρήσης
  • Αυτοκόλλητο σήμα "N" νέων οδηγών εξωτερικής χρήσης

Αυτοκόλλητο σήμα "N" νέων οδηγών εξωτερικής χρήσης

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Race Axion
ΚΩΔΙΚΟΣ: 001-17453

TIMH: 5.00€
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
(0 αξιολογήσεις χρηστών)
 
Αυτοκόλλητο σήμα "Ν" για νέους οδηγούς σε κόκκινο χρώμα με λεπτομέρειες χρωμίου και επικάλυψη εποξειδικής ρυτίνης (υγρό γυαλί), η οποία προσφέρει σκληρότητα υλικού, ενισχύοντας παράλληλα την αντοχή στη φθορά και στο ξεθώριασμα του χρόνου. Κατάλληλο για εξωτερική τοποθέτηση στο πίσω παρμπρίζ του οχήματος, καθώς όλοι οι νέοι οδηγοί υποχρεούνται βάσει νόμου και Κ.Ο.Κ. να έχουν διακριτό στο αυτοκίνητο που οδηγούν είδικό σήμα αναγνώρισης για έως και ένα (1) χρόνο από την απόκτηση της άδειας. Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση.
 
  • Διαστάσεις: 15,5 x 14 cm.
  • Χρώμα: Κόκκινο/χρώμιο.
  • Κατάλληλο για εξωτερική χρήση/τοποθέτηση.
 
 
Οδηγίες:
 
  1. Πριν την τοποθέτηση, καθαρίστε καλά την επιφάνεια επάνω στην οποία θα εφαρμόσετε το αυτοκόλλητο κι έπειτα στεγνώστε τη προσεκτικά ώστε να είναι λεία και καθαρή.
  2. Έπειτα, προτείνεται να θερμάνετε το αυτοκόλλητο με πιστόλι θερμού αέρα ή και πιστολάκι μαλλιών για λίγα δευτερόλεπτα (από 20 cm απόσταση) μέχρι αυτό να μαλακώσει.
  3. Αφαιρέστε το προστατευτικό από το αυτοκόλλητο με προσοχή, χωρίς να ακουμπήσετε την επιφάνεια της κόλλας με τα δάκτυλά σας και κολλήστε το σήμα στην επιφάνεια, πιέζοντας ελαφρά για να σταθεροποιηθεί.
  4. Αφήστε το να κρυώσει, χωρίς να το βρέξετε ή να το ξεκολλήσετε για 24 ώρες μετά την εφαρμογή.
 
Προειδοποίηση: Η τοποθέτηση του αυτοκόλλητου να γίνεται σε μέρος όπου η θερμοκρασία κυμαίνεται άνω των 10° C. Είναι αδιάβροχο και αντέχει σε εξωτερικές καιρικές συνθήκες, εφόσον έχετε ακολουθήσει σωστά τις οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης.
 
Συσκευασία 1 τεμαχίου.
Βασικά Χαρακτηριστικά
Ογκομετρικό Βάρος 0.05 kg

Χαρακτηριστικά κατηγορίας:  Αυτοκίνητο - Μηχανή » Εξωτ. Εξοπλισμός » Διακοσμητικά
Τύπος Αυτοκόλλητα

 
 
 
Ανάπτυξη - Σχεδίαση: ICS Computer
Αυτοκόλλητο σήμα "N" νέων οδηγών εξωτερικής χρήσης