Το Maxshine Extension Polishing Shaft είναι ένα σετ προεκτάσεων που έχει σχεδιαστεί για να λύνει το μεγαλύτερο πρόβλημα στο γυάλισμα: την πρόσβαση σε στενά και δύσκολα σημεία. Επιτρέπει στον αλοιφαδόρο να "φτάσει" εκεί που το σώμα του μηχανήματος θα έβρισκε εμπόδιο.
Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας (stainless steel) για να αντέχει στις στροφές και να μην σκουριάζει.
Διαθέτει το κλασικό σπείρωμα M14, που σημαίνει ότι ταιριάζει στους περισσότερους περιστροφικούς αλοιφαδόρους (Rotary Polishers) της αγοράς. Το σετ περιλαμβάνει 3 τεμάχια με διαφορετικά μήκη: 50mm, 80mm, 120mm τα οποία διαθέτουν δυνατότητα διασύνδεσης καθώς μπορείτε να βιδώσετε το ένα στέλεχος πάνω στο άλλο. Αν για παράδειγμα το σημείο είναι πολύ βαθύ, βιδώνετε το 80mm πάνω στο 120mm και έχετε μια προέκταση 200mm.
Το σετ είναι ιδανικό για χρήση σε:
-
Καθρέπτες: Γύρω και πίσω από το κέλυφος
-
Προφυλακτήρες: Στις εσοχές για τα φώτα ομίχλης ή τις γρίλιες
-
Αεροτομές (Spoilers): Στο κενό ανάμεσα στην αεροτομή και την οροφή/πορτμπαγκάζ
-
Ζάντες: Για το εσωτερικό των ακτίνων
Σημαντική σημείωση ασφαλείας:
Οι προεκτάσεις αυτές προορίζονται μόνο για περιστροφικούς (Rotary) αλοιφαδόρους. Δεν συνιστάται η χρήση τους σε έκκεντρους (Dual Action - DA), καθώς η κίνηση του έκκεντρου θα δημιουργήσει έντονους κραδασμούς που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στο εργαλείο ή στο αυτοκίνητο.